Hoofdmenu


Contactgegevens


  • Openingstijden op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

Referendum Klanten

Schrijf hier over wat jij vindt van Van Hoeve Parket!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Van Hoeve Parket
Average rating:  
 11 reviews
by John on Van Hoeve Parket
Netjes werk afgeleverd

Onze eiken houten vloer is weer helemaal keurig netjes

Vakwerk geleverd door van hoeve parketvloeren

Zeer goede service en netjes gewerkt

Door zeer vriendelijk team

Een dikke pluim voor dit bedrijf

by Willy Hamelink on Van Hoeve Parket

Rodney en zijn team hebben prachtig werk af geleverd. Wij hebben nu een mooi afgewerkte parketvloer in de kamer en de hal liggen.

Alles gelopen zoals afgesproken dus zeer tevreden.

by Van Overmeeren on Van Hoeve Parket
Meesterlijk

Na twee traprenovaties nu ook de gehele 1e verdieping laten beleggen met parket. Beide projecten door Rodney en zijn crew perfect tot in de puntjes verzorgd. Vanaf het eerste contact een heel goed gevoel. Goed advies en afspraken worden prima nagekomen. Er wordt zeer netjes gewerkt en het eindresultaat is geweldig. Ook de nazorg is perfect. Rodney is een echte vakman die met je mee denkt en ook niet te beroerd is ook een stpaje extra te zetten. Zo heeft hij een hoofdboord gemaakt achter het bed met dezelfde panelen als de vloer waardoor de muur wordt beschermd en een verbinding tussen vloer en wand is. Het resultaat is geweldig."Voor elke vloerproject groot of klein, moet je bij Van Hoeve parketvloeren zijn"

by De smidt on Van Hoeve Parket
Totaal tevreden

Fijne ervaringen met rodney. Vorig jaar zomer heeft hij een prachtige steigerhouten loungebank op maat voor ons gemaakt. Hier een hele zomer plezier van gehad. Nu we aan het verbouwen zijn door van hoeve onze laminaatvloeren laten leveren en laten leggen. Ook de plinten werden naar wens geplaatst. Fijn dat hij met je meedenkt om tot een zo mooi en goed verzorgd resultaat te komen wat helemaal bij onze stijl en de stijl van ons nieuwe huis past. De houten trap heeft hij voorzien van anti slip strips. Ook hier werden de mogelijkheden goed doorgesproken. Ook erg fijn dat er op een leuke en fijne manier werd omgegaan met ons zoontje van 3 jaar die overal bij wilde zijn, alles wilde weten en vanalles vroeg tijdens het werk. Erg blij met het mooie resultaat en zeker aan te bevelen.

by Gerda de Bruyne on Van Hoeve Parket

Rodney heeft met de renovatie van mijn trap zijn visite kaartje wel afgeleverd. Iedereen die mijn hal binnenstapt is onder de indruk en vind het vakwerk.

Aangenaam in het contact en komt afspraken na.

Toppie

by Frans Gijzels on Van Hoeve Parket

Wat een vakman, zeer netjes gewerkt, geen stof of rommel tijdens het werken. De vloer ligt er mooi in en zelfs de details van de vloerplinten zijn perfect. Alles gelopen zoals afgesproken dus zeer tevreden.

by Mirjam on Van Hoeve Parket

Zelden zo'n klantvriendelijk vakman aan het werk gezien! We zijn superblij en tevreden met onze nieuwe vloer.

by Dini Vos on Van Hoeve Parket

23 mei 2016,

Renovatie van eikenhouten vloer.Wat een vakman is dit, onze vloer was geschilderd, gelakt en verkeerd geschuurd door de vorige bewoners maar het was een verrassing welk een mooie vloer onder deze lagen vandaan kwam toen er zo'n 7 uren van schuurwerk achter de rug was en met een grey-wash ziet onze vloer er weer als nieuw uit. Top!!!!!!

by Corina on Van Hoeve Parket
nieuwe vloer

heel erg tevreden over het contact, de manier van werken, het meedenken en de de snelle afhandeling. Erg tevreden nu met mijn nieuwe vloer

by C & G Franssens-de Bruyne on Van Hoeve Parket
vloer en trap

In 3 dagen tijd 3 kamers en een trap belegd met parket. Met een mooi afgewerkt resultaat.Knap werk ! We zijn er heel tevreden mee.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»