Hoofdmenu


Contactgegevens


  • Openingstijden op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

Parket

Er zijn vele soorten houten vloeren en voor u kan alles op bestelling worden geleverd. In ons eigen assortiment komt de multiplank naar voren en daarover een kleine uitleg hieronder.

Lamel parket wil zeggen dat de planken uit 3 verschillende lagen zijn opgebouwd. De toplaag bestaat uit 3,4 of 5 mm massief eiken hout met daaronder een 2e en een 3e laag hout. Deze verschillende lagen worden in de fabriek kruislings en onder hoge druk aan elkaar verlijmd. Hierdoor is de werking van lamelparket gering en kan je meerdere vierkante meters achter elkaar plaatsen zonder dat deze teveel gaan werken.

Lamelparket wordt zwevend gelegd op een ondervloer, de delen worden of verlijmd rechtstreeks op de ondervloer of zwevend geplaatst d.m.v. spanveren op slot gezet. Deze vloeren zijn uitstekend geschikt om in een appartement te leggen er zijn hier dan ook speciale geluidsreducerende ondervloeren voor. Ook is het mogelijk om deze vloeren zelf te leggen. De delen worden in de fabriek al gelakt/geolied, u hoeft de vloer dus alleen nog maar te leggen.

Vloeren


Offerte aanvragen

Wilt u graag een offerte aanvragen? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in. Wij zullen uw offerte zo spoedig mogelijk toesturen.

Offerte aanvragen