Hoofdmenu


Contactgegevens


  • Openingstijden op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

Hout

Wat is een multiplank?

De basis van de plank is berkentiplex (10 ,12 of 15 mm). Hierop wordt de toplaag van massief hout verlijmd. Deze toplaag varieert in dikte van 3 tot 5  mm.

Kenmerken multiplank

De multiplank is onze populairste plank. De reden hiervoor is de gelaagde opbouw van de plank; deze innovatie zorgt ervoor dat de multiplank mooi stabiel is en weinig ‘werkt’. De massieve plank kan gevoelig zijn voor schommelingen in de luchtvochtigheid. Door haar opbouw krimpt de multiplanken vloer veel minder en zet deze minder uit.

Door de constructie van de plank kan de vloer zowel zwevend als verlijmd gelegd worden. Meestal wordt deze zwevend gelegd in combinatie met spanveren ,welke de vloer zichzelf laat werken zonder dat er kieren komen te ontstaan. Door een rubberen ondervloer te plaatsen is de geluidsoverlast minimaal.
Overweeg je vloerverwarming? Dat is geen probleem  met de multiplank.

Specificaties

Naast de  afwerking met lak of olie kunnen de planken bewerkt worden. Denk bijvoorbeeld aan verouderen, roken of borstelen. Alles is mogelijk en tevens bespreekbaar.

Breedte: 180 tot aan 320 mm is standaard leverbaar.
Dikte van de multiplank: van 10 tot 20 mm dikte  incl. toplaag.
Dikte van de toplaag: keuze van 3mm tot 5  mm

We kunnen de planken met of zonder velling (V-groef) leveren.

Kom gerust langs om de voorbeelden te bekijken.

 

Vloeren


Offerte aanvragen

Wilt u graag een offerte aanvragen? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in. Wij zullen uw offerte zo spoedig mogelijk toesturen.

Offerte aanvragen